Søkemotor Markedsføring (SEM)

Er du ikke med i spillet, så er du utenfor konkurransens rekkevidde. Dette er mottoet for våre søkemotormarkedsføringstjenester for nettbaserte bedrifter som står overfor en hard konkurranse i den virtuelle verden.

Høy SERP-rangering, synlighet på nettet, trafikkdrift, bedre søkeordposisjon, besøkende og økende potensielle kunder er målene som bidrar til suksess. Hos Nor Development er våre SEM-tjenesteplaner designet for å oppnå disse målene for deg og din bedrift.

Organisk rangeringer, synlighet på søkemotorer og kundeengasjement lett å oppnå. Et nettsted må først vinne tilliten til søkemotorer og deretter målgruppen. Det er flere triks og teknikker som kan benyttes, hvorav de mest fremtredende metodene er SEO og PPC, som tilbys i vår søkemotor markedsførings -tjeneste.

Pilene som blir skutt ut for å treffe målet, må være skarpe på frontlinjen. Våre markedsføringsstrategier er gjennomtenkte, søkeordssentriske, kvalitetsinnholdsdrevne, målfokuserte, resultatorienterte og konkurransedyktige.

Kunder har tillit til merkevarer. Det er også en sannhet for B2B- og B2C-nettsteder. Et produkt- eller tjenestetilbudsnettsted får merkevarestatus i den virtuelle søkemarkedet når den er listet øverst på søkemotorer. På Nor Development jobber vi hardt for å oppnå denne merkevarestatusen (topp SERP-posisjon) ved å markedsføre nettstedet ditt gjennom våre SEM-tjenester.

Søkemotorgiganten Google har sine egne krav og kriterier for nettsider. Nettsteder som oppfyller Googles krav - originalitet, kvalitet, relevans og autoritet, får anseelse fra dem. Vi hjelper våre kunder med å oppnå disse målsetningene ved å følge retningslinjene fra Google med vår søkemotormarkedsføring -kampanjer.