PPC Tjenester

Søkemarkedsføring er en online aktivitet som er i konstant utvikling. Med flere og flere firmaer fra forskjellige nisjer som går online og trenger inn i det virtuelle markedet, presses konkurransen naturlig nok opp. Strategier innen søkemotormarkedsføring må være kraftigere og mer fokuserende enn noen gang før. Når det gjelder PPC-annonsering, en søkemotormarkedsførings -type, vokser konkurransen dag for dag. Med dette skiftende og utfordrende scenariet, tilbyr vi i Nor Development lovende PPC-tjenester som hjelper deg med å gjøre det beste ute i det virtuelle markedet.

Forskningsbasert PPC-kampanje

Et godt undersøkt markedsføringskampanje vil med sikkerhet være en suksess, siden den styres av en analytisk studie om et nisjemarked, kundens firma- eller inntektsmål, hans posisjon på markedet, målkunder og konkurrenter.

Søkeordforskning

Innhold er livløst uten nøkkelord i det virtuelle eteret, siden innhold er kjernen i hvilken som helst internettmarkedsføringstype. Hvordan kan man utføre Pay Per Click-annonsering uten søkeordanalyse? Selvfølgelig er søkeordforskning og -analyse i alle store søkemotorer en integrert del av våre PPC-tjenester.

Konkurranseanalyse

Vi fanger opp søkeorde med høyt potensial som med sikkerhet blir brukt, får klikk, genererer visninger og henter inn salgsemner. Konkurranseevne og søkevolum er de viktigste parameterne vi fokuserer på. Dessuten sjekker vi hvilke søkeord konkurrentene dine tjener på.

Optimalisering av destinasjonsside

Basert på den første søkeordundersøkelsen og analysen av firmaet, utvikler vi en effektiv PPC-reklamekopi og en destinasjonsside. Vi er veldig kreative med utseendet til destinasjonssider. Vi optimaliserer destinasjonssiden med søkemotorvennlige funksjoner og gjør den til en talsmann for firmaet ditt.

Evaluering av PPC-kampanje

Hos Nor Development setter vi kampanjemål for å oppnå målsetningene. Hvis det oppdages mangler, justerer vi kampanjeinnstillingene, tilbakestiller målene og tester kampanjens effektivitet for å sikre avkastningen som er forventet av deg.